Gardurile sunt un element indispensabil al unei premise a clădirii. Acestea îndeplinesc roluri multiple pentru o clădire sau un teritoriu. Desigur, pot înfrumuseța exteriorul, îl pot face mai sigur, mai sigur și mai privat.

Încă din perioada medievală, gardurile au fost folosite pentru protecția împotriva dușmanilor, animalelor sălbatice și pentru a marca și securiza teritoriile. Cu toate acestea, în timpurile moderne, gardurile sunt în mare parte un element de design pentru îmbunătățirea esteticii peisajului.

Gardurile FierForjatInox sunt esențiale în crearea unui impact surprinzător și memorabil asupra vizitatorilor și oaspeților. Gardurile noastre sunt de obicei punctul central de atracție al unei clădiri. Acestea oferă o mai mare securitate, siguranță, ornamentare și separare clar identificabilă de alte proprietăți. De aceea, gardurile trebuie să fie uimitoare în design și puternice ca betonul pentru a îndeplini dubla funcție de estetică și de protecție.

Cum Producem Garduri?

Gardurile sunt realizate folosind mai multe materiale, inclusiv fier, vinil, lemn și aluminiu. Fiecare material are propriile sale avantaje și dezavantaje. La fel, fierul este extrem de puternic și robust, dar nu este foarte durabil. În opoziție, aluminiul este destul de durabil și poate fi folosit pentru a face garduri, dar poate fi deteriorat cu ușurință. Alte materiale, vinilul și lemnul sunt, deși, utilizate pentru a face garduri, dar nu sunt de lungă durată și se pot sparge. Prin urmare, pentru realizarea gardurilor se folosește un metal mai puternic și mai durabil. Acest material este Fier Forjat.

Fierul forjat care înseamnă de fapt fierul forjat manual este extrem de robust, dur și maleabil. Se datorează conținutului scăzut de carbon al fierului. Conținutul scăzut de carbon conferă rezistență și rezistență superioare pentru a suporta temperatura ostilă și condițiile meteorologice. Dar, fierul forjat folosit în mod evident astăzi este, în general, oțel moale. Se folosește la fabricarea produselor din fier forjat. Folosim un amestec atât de tehnici tradiționale, cât și moderne pentru a forja garduri din fier forjat. Iată cum ne intensificăm pentru a crea garduri de fier forjat de renume mondial și de calitate.

Producție

Inginerii de la FierForjatInox aleg cu atenție materiile prime. Discutăm totul cu clienții în prealabil. Construim componente de calitate, cum ar fi flanșe, finisaje și pichete folosind metale solide și goale. În afară de componente, folosim tehnica de turnare cu nisip pentru a crea un cadru extrem de calitativ. În cele din urmă, cadrul este utilizat pentru sudarea tuturor componentelor în înălțimea, lățimea, designul și forma dorite.

Sudare

După aceea, experții noștri au finalizat realizarea componentelor, cadrelor și elementelor structurale. Continuăm să sudăm fiecare componentă în aranjamentul dorit. Folosim cele mai noi și avansate mașini și abordări de sudură. În loc de simplă ștanțare, suntem supuși unui proces de sudare mai fiabil, mai durabil și mai simplu. Procesul conferă rezistență extinsă, duritate incredibilă și rezistență. Gardurile noastre de calitate se remarcă prin aceste atribute de calitate de neegalat.

Finisare

Odată ce sudarea este terminată. Profesioniștii FierForjatInox se asigură că nici o piesă inerentă a designului gardului nu este lăsată în stare necalificată. Ulterior, continuăm să oferim gardurilor finisajul remarcabil. Sunt cunoscuți pentru.

La început, uniformizăm suprafețele metalice pentru ao face mai fină. Acest proces prevede posibilitatea oricăror gropi, îmbinări libere și metal liber. În consecință, folosim acoperiri chimice pentru a-l face rezistent la rugină, acoperire UV pentru a-l proteja de expunerea la soare și alte acoperiri pentru a-l face durabil în condiții meteorologice extreme. În cele din urmă, aplicăm acoperirea cu pulbere pentru a-i da culoarea dorinței dumneavoastră.

Curățare

Pentru a finaliza, echipa noastră efectuează o curățare amănunțită pentru a împrăștia întregul produs. Produsul este curățat cu un proces de curățare în mai multe etape. La final, trimitem produsul pentru testarea calității în continuare.

Testarea Calității

Desigur, calitatea este identificată drept recunoașterea noastră a unui producător de garduri din fier forjat de clasă mondială. Am creat un departament separat pentru testarea calității fiecărui produs personalizat. Odată ce produsul ajunge, examinăm cu atenție măsurătorile, greutatea, finisajul și eventualele imperfecțiuni. Odată ce gardurile din fier forjat au depășit toate etapele de verificare a calității și au calificat toți parametrii. Le livrăm în ansambluri multiple la locația clientului.

Aplicații ale Gardurilor din Fier Forjat

Indiferent dacă doriți să vă asigurați limitele, să vă păstrați animalul în siguranță sau să vă transformați rezidențialul sau comercialul într-o aparență mai decorativă – Gardurile din fier forjat sunt cu adevărat un lucru multifuncțional și versatil pentru a se adapta la orice nevoie. Gardurile noastre fabricate au o valoare ornamentală și estetică extrem de mare, care atrage atenția aproape tuturor persoanelor. Prin urmare, le puteți instala atât în locuri rezidențiale, cât și în locuri comerciale. Iată locațiile populare în care sunt montate gardurile noastre fabricate.

Patios sau Decks
Driveaways
Curți
Piscine
Perimetre
Grădină
Cimitir
Parcare
Locuri de joacă
Zidurile clădirilor rezidențiale și comerciale

De ce să ne Alegem Gardurile din Fier Forjat?

Gardurile din fier forjat fabricate de meșterul nostru sunt rezistente, proiectate în mod complex, ornamentate și autentice în aspect. Gândiți-vă la un stil, design sau aspect, îl vom implementa și realiza cu experiența noastră profundă din industrie. Subliniem calitatea ca semnătură a producției noastre și ne menținem costurile în concordanță cu calitatea pentru a menține clienții interesați. Iată câteva aspecte esențiale ale impresionantei noastre garduri din fier forjat.

  • Rezistent la rugină: Toate produsele noastre sunt acoperite cu substanțe chimice și vopsele. Acoperirile previn rugina și inhibă ruginirea imediată. Suprafața poate fi ușor curățată și întreținută. Astfel, creșterea duratei sale de viață timp de câțiva ani.
  • Construcție și finisare de calitate: în afară de detalii elaborate și design ornamentat, construcția și finisajul de calitate sunt punctul său unic de vânzare. Gardul nostru poate susține condiții dificile și expunerea pentru a rămâne o alegere rentabilă.
  • Design și varietăți personalizate: Avem un design simplu și practic în gama noastră de produse. Urmând cerințele personalizate, putem chiar forja un design și dimensiuni specifice, în orice formă de stil. Capacitățile noastre sunt imense și calitatea noastră vorbește de la sine.
  • Ideal pentru vizibilitate și amenajare a teritoriului: construcția tuturor gardurilor se face folosind pichete metalice, rame și bare. Permite spectatorilor să vadă prin gard. Într-adevăr, face produsul potrivit pentru amenajarea teritoriului și vizibilitate ridicată în locuri precum grădini.
  • Previne intrușii și ridică protecția: garantează siguranță și protecție suplimentară prin faptul că nu lasă intrușii să urce și să treacă peste el. Majoritatea gardurilor au vârfuri sau vârfuri de lance care țin la distanță persoanele nedorite.
  • Durabil și puternic: întregul nostru produs este durabil și incredibil de puternic. Necesită mai puțină întreținere și poate supraviețui condițiilor dure. Ele pot rezista la uzură. Fiind
    puternici, sunt mai puțin predispuși la daune.

Asamblare, Montare și Instalare

Fierul nostru forjat este livrat în rame ușor de asamblat. Gama noastră de produse este fabricată ținând cont de proprietarii de case Do-It-Yourself. Prin urmare, pot fi asamblate chiar și de către non-profesioniști destul de ușor. Lucrările de montare și instalare pot fi finalizate prin angajarea contractanților pentru costuri negociabile.

Fierul forjat este un metal greu robust care costă foarte mult în comparație cu alte metale. Dacă doriți garduri din fier forjat în design, stil și dimensiuni dorite. FierforjatInox este sfârșitul căutării dvs. în județul Bacău, România. Contactați astăzi dându-ne un apel sau comandând garduri direct pe site-ul nostru web.

You've just added this product to the cart:

X